Mina tjänster

Ny webbsida - paketpris

Behöver du en ny webbsida eller vill du göra om designen på din nuvarande? Då kan jag hjälpa dig! 

Utifrån dina behov och önskemål utformar jag webbsidan och återkopplar till dig under processens gång så att du kan ge kontinuerlig feedback. När sidan är klar får du instruktioner så att du kan uppdatera sidan själv. 

Jag sätter ihop ett skräddarsytt paket till dig utifrån vad just din verksamhet behöver.  Pris varierar beroende på komplexitet och storlek på projekt. Kontakta mig så berättar jag mer!

Webbredaktör - anlita mig per timme

Som företagare är det ofta svårt att få tiden att räcka till. Alla har vi olika saker vi är bra på. Istället för att ägna din värdefulla tid åt att klura ut själv hur du ska göra så kan du anlita mig per timme. Jag kan hjälpa dig med olika slags uppgifter som tar tid ifrån dig, som att lägga till nya funktioner eller fixa en proffsig mall till ditt nyhetsbrev.

Exempel på vad jag kan hjälpa dig med:

  • Lägga till ny funktionalitet på din webbsida
  • Formatera och publicera bilder
  • Mindre ändringar av designen
  • Sökmotoroptimering
  • Komma igång med att skicka nyhetsbrev

Kontakta mig